Na kávu do Varů, na jednodenní lyžovačku do Alp nebo na otočku k moři?



Se službou aerotaxi můžete za krátkou dobu podniknout výlety, u kterých byste v případě pozemní dopravy strávili dlouhé hodiny. Navíc nejste omezeni dopravní situací, která může vaši i tak dlouhou cestu značně prodloužit. Pojďme si společně tuto službu představit.

Let navržený na míru vašim představám

Létající taxi může znít tak trochu jako fráze z budoucnosti, opak je ale pravdou. Tato služba je na trhu už velmi dlouho, jen se o ní tolik nemluví. Nabízí ji několik společností po celém světě a umožňují tak lidem odletět z letiště, které je v blízkosti jejich bydliště.

Aerotaxi funguje tak, že si sami zvolíte cíl své trasy a potom si dopředu objednáte tuto službu. S sebou si můžete vzít spolucestující, zavazadla i domácí mazlíčky, v závislosti na zvoleném typu letounu. Paleta je opravdu široká, zvládneme se postarat o jednotlivce, páry, rodiny i početné skupiny.

A jaké ceny můžete v případě služby aerotaxi očekávat? Částka, kterou za pronájem soukromého letadla zaplatíte, se odvíjí od vzdálenosti, typu letadla, poplatků za letiště a také za dobu, po kterou bude aerotaxi v destinaci čekat na zpáteční cestu. Výsledná cena tedy závisí na mnoha různých faktorech. Vždy vám rádi připravíme nabídku na míru.

V poledne v Alpách, večer doma v pokoji

S aerotaxi můžete strávit romantický víkend v Alpách nebo se vypravit kamkoliv po České republice. Věděli jste o tom, že z Brna do Karlových Varů trvá cesta autem asi 6 hodin a letadlem se tam dostanete do 50 minut? Podívat se můžete i k moři. Cesta například do Chorvatska zabere letadlu zhruba dvě hodiny. Služba aerotaxi vám umožní využít váš čas opravdu naplno.

Soukromé letadlo bývá oblíbeným řešením i při rozlučkách se svobodou, narozeninových oslavách a dalších podobných akcích. Výjimkou nejsou ani služební cesty, pro které je aerotaxi přímo ideální. V některých případech je možné aerotaxi využít i pro přepravu důležitých zásilek, které by jinak nestihly dorazit na místo určení včas.

Výhody aerotaxi oproti jiným způsobům dopravy

  • Naprosté soukromí – počet osob, které s vámi poletí závisí jenom na vás a na kapacitě letadla.
  • Z hlediska času se jedná o jeden z vůbec nejefektivnějších způsobů, jakým se můžete dopravit z místa na místo.
  • Trasu lze upravit podle vašich přání.
  • Vyhnete se stresu a ruchu z letiště – žádné přestupy, fronty, odbavování ani hledání vaší brány.
  • Čas odletu je vždy možné pozměnit, a to i v kratším časovém předstihu.
  • Přímá cesta. Žádné kolony a zbytečné zastavování.
  • Letecká doprava je výrazně bezpečnější oproti pozemní dopravě.

Udělal na vás tento způsob dopravy dojem? Věříme, že ano. A pokud vás napadá jakákoliv dotaz, který jsme vám článkem nezodpověděli, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám poradíme a v případě vašeho zájmu s vámi naplánujeme ideální cestu.